[HUMOR] Kisah Si Bejo Dan Pak Polisi

Bejo ditangkep polisi mergo kasus tabrakan.

Polisi : “Ya’opo critane sampek koe nabrak uwong 20 iku?”
Bejo : “Aku nyetir mobil kecepatan 110 km/jam. Pas nang pertelon moro2 rem-e blong. Nek ngiwo onok wong lanang loro, lha nek nengen onok pesta kawinan. Cobak nek bapak, pilih nabrak sing endi?”
Polisi : “Yo mesti mending ngiwo, korbane luwih thithik.”
Bejo : “Persis..!! Aku yo mikir ngono Pak !”
Polisi : “Trus la’opo wong-wong sing nang pesta kawinan sing kenek tabrak?!”
Bejo : “Lhaaa, iku masalahe. Aku wis milih wong lanang loro sing nang kiwo Eh…dek-e mlayu nyabrang moro nang pesta kawinan…dadi aku yo mbanting stir nengen, nguber wong loro mau Pak…!”
Polisi : “Guooobluooogg…!”
Bejo :”enggih leres!! pancen wong lanang loro mau gubloook, pak polisi…”
Polisi :’awakmu sing guobloooogg..!!!

Bejo-bejo…. (grup whatsapp)

Salam Panic Brake…

Baca Juga:

Posted from WordPress for Sony Ericsson K510i

Iklan

2 thoughts on “[HUMOR] Kisah Si Bejo Dan Pak Polisi”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s